На Рівненщині оперштаб не лише бореться зі старателями, а й перемагає у інших напрямках (ФОТО)

clock
27.06.2016 10:39

З нагоди Дня молоді на центральній площі міста Сарни відбувся конкурс «Богатирські ігри». 

У змаганнях взяли участь чотири команди: представники оперативного штабу, правого сектору, ДСНС та громадської організації з охорони громадського поряду «Районна варта».

Учасники змагалися у перетягуванні автомобіля, перекиданні скатів, штовханні гирі вагою 50 кілограмів, перенесенні важких предметів вагою 100 та 180 кілограмів.

За результатами усіх конкурсів першість здобула команда оперштабу з числа приданих сил. Переможцям вручили кубок, почесні грамоти та грошову винагороду. Друге місце посіли минулорічні чемпіони – команда «Районна варта», третіми стали рятувальники.

Як зазначає керівник оперативного штабу Нацполіції у м. Сарни Сергій Науменко, подібні змагання та конкурси повинні обов’язково проводитися.

«Це не лише перевірка витривалості та фізичної підготовки, а й об’єднуючий фактор між владою і громадськістю, який дає можливість зрозуміти, що всі ми громадяни нашої країни і незалежно від того, хто чим займається, повинні дбати про її розвиток, цілісність, безпеку та процвітання», - наголосив керівник штабу.

Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

 

 

Схожі матеріали