Контраст
Шрифт

На Луганщині співробітники поліції надають допомогу учасникам дорожнього руху (ФОТО)

clock
12.01.2016 13:14

Інспектори поліції, які виконують задачу по забезпеченню безпеки дорожнього руху, нерідко стають свідками неприємностей, пов'язаних з погодними умовами і, звичайно ж, надають допомогу тим, хто потрапив у скрутну ситуацію.

У зимовий період, у зв'язку з погіршенням погодних умов та ускладненою ситуацією на дорогах області, багато власників автомобілів стикаються з такими проблемами, як ожеледь і снігові замети.

Так, в місті Лисичанськ минулої доби, поліцейські, що виконують функції по забезпеченню безпеки дорожнього руху, надавали допомогу водіям вантажних автомобілів, які стали заручниками негоди.

Одна фура стала на підйомі, другу розвернуло на проїжджій частині через ожеледицю. Проблема полягала в тому, що необхідно було знайти техніку, яка б відтягнула з проїжджої частини дороги габаритні автомобілі до місця відстою, звільнивши проїзд іншому транспорту.

Інспектори поліції оперативно надали допомогу водіям.

Зима ще не закінчилась, а отже від погоди можна чекати ще багато різноманітних сюрпризів. У зв'язку з цим інспектори поліції звертаються до водіїв з проханням бути дуже уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху та не виїжджати без потреби на особистому транспорті.

 

Відділ Управління превентивної діяльності

ГУНП в Луганській області

Схожі матеріали
Діяльність