На Кіровоградщині для поглиблення співпраці правоохоронних органів та громадськості буде створена робоча група (ФОТО)

clock
11.11.2016 16:10

Про це повідомив голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко, який 11 листопада з робочим візитом відвідав м. Кропивницький. Він провів нараду з керівниками регіональних підрозділів держорганів, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ, а потому – спільну зустріч із журналістами та представниками громадськості.

Кіровоградщина стала 21 областю, куди Володимир Мартиненко завітав, аби обговорити напрямки подальшої взаємодії правоохоронних відомств із місцевою громадою та створити робочі групи, до складу яких увійдуть представники ЗМІ та громадськості.

Ініціативу створення робочих груп підтримав і директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, який також взяв участь у обговоренні. Він зазначив, що такі проекти є дуже корисними, адже громадськість має знати, що до неї дослухаються і її думку враховують під час глибинного реформування системи внутрішніх справ.

Обговорення тривало кілька годин. Були озвучені різноманітні питання, які стосувалися діяльності підрозділів держорганів, що координуються міністром внутрішніх справ, а також зауваження та пропозиції щодо можливих коректив у їх роботі. Володимир Мартиненко розповів присутнім про досвід співпраці правоохоронних органів із громадськістю в інших областях, висловлював власне бачення подальшого поглиблення такої взаємодії в цілому та окремих її аспектів. Він також закликав присутніх до продуктивної співпраці та діалогу, конструктивної критики, спільного вирішення проблемних моментів та врегулювання гострих ситуацій у разі їх виникнення.

Формування робочої групи на Кіровоградщині планується завершити протягом наступного тижня. А наприкінці місяця представники новостворених консультативних органів зі всіх областей зустрінуться на спільному засіданні в столиці.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали