На Київщині за фактом спроби захопити підприємство проводиться розслідування (ОНОВЛЕНО)

clock
04.09.2016 12:15

Сьогодні, 4 вересня, невідомі особи здійснили напад на одне з агропромислових підприємств, розташоване у селищі Крюківщина на Києвщині.

Молодики міцної статури намагалися захопити підприємство, однак отримали опір від співробітників приватної охоронної структури. Між конфліктуючими сторонами зав’язалась стрілянина, в результаті якої одна особа загинула, інша – була травмована.

На місці події прибули група швидкого реагування та слідчо-оперативна група поліції, які затримали чотирьох осіб, причетних до нападу. Наразі встановлюються особи потерпілих та всі обставини для надання правової кваліфікації події.

«Категоричність нашої позиції полягає в тому, що всі спроби рейдерських захоплень будуть призупинені і люди, причетні до них, понесуть відповідальність згідно з нормами Закону», – наголосив заступник Голови Національної поліції Костянтин Бушуєв.

Керівництво Головного управління поліції Київщини взяло на особистий контроль розслідування даного правопорушення.

За фактом нападу невідомих осіб на підприємство у с.Крюківщина слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі допитуються всі свідки даного правопорушення. Досудове слідство триває.

Відділ комунікації поліції Київської області

Схожі матеріали