Контраст
Шрифт

На Херсонщині сім'ї правоохоронців отримали службове житло (ФОТО, ВІДЕО)

clock
08.02.2016 14:46

Сьогодні у смт. Білозерка Херсонської області 14 сімей працівників Білозерського відділення поліції отримали власне житло у відомчій новобудові. Тим часом подібні проекти готуються у ще двох районах Херсонщини.

Урочисту здачу будинку в експлуатацію та вручення ключів провів Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та запрошені представники органів влади та самоврядування.

Арсен Аваков здає в експлуатацію новобудову для працівників Білозерського відділення поліції

смт Білозерка Ключі та ордери від службових квартир правоохоронців у новобудові

За початкової підтримки Міністерства внутрішніх справ України в смт. Білозерка розпочалось будівництво житлового будинку для працівників поліції. Будівництво розпочалося у червні 2015 року, а закінчили його наприкінці грудня.

смт. Білозерка. Новобудова для працівників поліції, освітян, медичних працівників та військовослужбовців

Будинок – чотириповерховий, у ньому 28 квартир. У квартирах підведені мережі електро-, водо- та газопостачання. Також у кожній квартирі встановлено індивідуальне опалення.

Арсен Аваков вітає новоселів з отриманням квартир у відомчій новобудові смт. Білозерка

Арсен Аваков вручає ключі від квартири у новобудові смт Білозерка

"Міністерство внутрішніх справ перебуває на стадії змін. Ми переходимо від стану колишніх міліцейських формувань в поліцейські, в нову якість. Нова якість забезпечення вашого життя, зарплат, мотивацій і поваги. Сьогодні ми вручаємо квартири тим, хто заслужив їх своєю працею та несенням служби правоохоронних органах", – зазначив Арсен Аваков.

Міністр повідомив, що готуються два проекти по будівництву житла для працівників Генічеського відділу поліції та Голопристанського відділення поліції ГУНП в Херсонській області. Арсен Аваков вкотре наголосив, що усіляко підтримуватиме поліцейських. Це стосується і нової зарплатні, і сучасного оснащення, а також вирішення квартирного питання працівників.

Окрім працівників поліції, у житловому будинку також отримали квартири освітяни, медичні працівники, спортсмени та військовослужбовці.

 

Відділ комунікації ГУНП

в Херсонській області

Схожі матеріали
Діяльність