Контраст
Шрифт

Міграційна служба запроваджує посилені антикорупційні заходи

clock
21.01.2016 18:03

Останнім часом Службою безпеки України та органами прокуратури виявлено ряд фактів корупції серед працівників міграційної служби. Зокрема, йдеться не лише про рядових працівників, але й про керівників територіальних органів. Раніше при отриманні неправомірної вигоди було затримано керівника Дніпропетровського та заступника керівника Одеського обласних управлінь, а також керівника одного з управлінь центрального апарату, сьогодні ж затримано керівника Головного управління ДМС у м. Києві. Системна робота з очищення органів та підрозділів ДМС від корупціонерів триває.

На останній колегії у грудні 2015 року Голова міграційної служби Максим Соколюк попередив керівників територіальних органів про те, що корупції необхідно негайно покласти край, проте окремі керівники, очевидно не дослухалися до цього попередження. Міграційна служба вдячна правоохоронним органам за допомогу у викоріненні корупції у власних лавах.

Міграційна служба прагне кардинально покращити роботу підрозділів, які відповідають за протидію та запобігання корупційним проявам. В рамках реформування міграційної служби у центральному апараті буде створено окремий спеціалізований підрозділ, головним завданням якого стане вжиття заходів із запобігання та виявлення фактів корупції у тісній співпраці з правоохоронними органами.

Прес-служба ДМС України

Схожі матеріали
Діяльність