Мешканця Миколаївщини, який стріляв у поліцейських, суд взяв під варту без права внесення застави

clock
22.01.2021 15:52

Нагадаємо, 21 січня 36-річний чоловік, який наніс ножові поранення своєму батьку (відрізав ніс, губи та статевий орган), почав стріляти у співробітників поліції, які прибули на місце події. У результаті поранення отримали троє правоохоронців.

Зловмисника, який був вдягнений у бронежилет, затримали спецпризначенці КОРДу. У його будинку знаходились розтяжки, які приводились у дію за допомогою радіозв’язку, станція керування для спрацювання вибухівки була при ньому. А в помешканні виявили пристрій нічного бачення, ніж, балаклаву, зброю, набої та вибухові пристрої.

Зловмиснику інкримінують ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання до довічного ув’язнення.

Слідчі затримали мешканця Доманівки у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 22 січня суд Центрального району м. Миколаїв обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Триває розслідування.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

 

 

 

 

 

Схожі матеріали