Контраст
Шрифт

Львів зустрів новий сервісний центр МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
29.11.2016 12:30

Сьогодні, 29 листопада, у Львові на вулиці Данила Апостола відкрився новий сервісний центр МВС, що замінив колишній МРЕВ. Тут львів’яни зможуть отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів та інші. Новий центр забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. Серед основних переваг – сучасні технології та відкритий простір, підготовлені працівники, які пройшли конкурсний відбір і успішно завершили програму стажування.

Як повідомив під час відкриття керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, одночасно громадян будуть обслуговувати 13 адміністраторів.

Центр спроможний щодень надавати до 400 послуг. Як і усі нові центри він обладнаний сучасними технологіями – електронна черга, планшет для оцінки якості обслуговування. «Усі центри під наглядом відеоспостереження. А у Львові й на робочих столах адміністраторів будуть працювати камери. Це дозволить контролювати і якість надання послуг, і зробити ще один крок до подолання корупції», – коментує Владислав Криклій.

Крім того, як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, територіальний сервісний центр у Львові, окрім решти клієнтоорієнтованих стандартів, матиме ще одну перевагу. «У співдружності з міською владою плануємо продовжити один з маршрутів міського транспорту до вулиці Данила Апостола», – заявив глава МВС.

У відкритті також взяла участь радник Консультативної місії Європейського Союзу з питань належного врядування EUAM Ukraine Лайді Сурва. «Ми щасливі підтримувати цю реформу як одну з дуже дієвих в Україні. EUAM Ukraine, своєю чергою надає підтримку сервісним центрам МВС шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини. Ми раді такій співпраці та збираємось підтримувати реформу і надалі», – зазначила Лайді Сурва.

У якості таємного клієнта на відкриття запросили Андрія Демчука, українського чемпіона літніх Паралімпійських Ігор, заслуженого майстра спорту України.

«Сьогодні я отримував послугу по заміні посвідчення водія – це дійсно швидко та якісно. У перший день роботи зайняло 35 хвилин, але обіцяють, що буде до 30 хвилин, – ділиться враженнями Андрій Демчук, котрий особисто перевірив рівень якості надання сервісу. – На стінах правильні мотивуючі слова – «Надійно», «Відкрито», «Доброзичливо», «Швидко», «Ми раді кожному клієнту»! Мені здається – це чудово, що вони розташовані саме так, аби їх кожен раз бачили адміністратори. Це ті гасла, про які варто пам'ятати, коли надаєш послуги».

Щодо подальшого провадження реформи очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що до кінця 2016 року будуть відкриті ще п’ять територіальних сервісних центрів, а до літа 2017-го – новий сервіс запрацює у всій країні.

Нагадуємо, що сервісні центри МВС відкрили усі можливі канали комунікації для консультування громадян щодо надання послуг. Прочитати доступно викладену інформацію і подивитись відео-інструкції щодо послуг можна на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС та на сторінці у Facebook. Отримати відповіді на всі питання можна за номером: (044) 290-18-99.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність