Лави української поліції поповнили випускники Львівського держуніверситету внутрішніх справ (ФОТО, ВІДЕО)

clock
10.03.2017 13:30

Урочисті заходи з нагоди випуску та посвяти у захисники правопорядку курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ відбулись сьогодні, 10 березня. Підрозділи Національної поліції України поповнили 257 випускників відомчого вишу.

Участь у заходах взяли начальник Управління у справах учасників АТО МВС України Василь Мельник, заступник начальника Головного управління Нацполіції Львівщини Сергій Зюбаненко, ректор ЛьвДУВС Роман Благута, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, ректор Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр та інші представники органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних структур Львівщини, а також батьки та друзі випускників.

Цього дня на адресу випускників пролунало чимало теплих слів та настанов. Першим до вихованців звернувся очільник університету Роман Благута: «Вітаємо вас, молодих офіцерів, майбутнє правоохоронної системи України. Сподіваємось, що ви віддано служитиме народові України, а вектором руху у вашій професійній діяльності буде людина, її честь та гідність».

«Позаду роки навчання, попереду служба та побудова кар’єри. Ви будете визначати інтелектуальний та правозахисний потенціал країни. Ви – молода еліта, наш кадровий ресурс, здатний зробити Україну сильною та процвітаючою!», – зазначив, звертаючись до молодих офіцерів поліції, начальник Управління у справах учасників АТО МВС України Василь Мельник. Він побажав випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні омріяних цілей.

Цьогорічна географія випускників ЛьвДУВС охоплює 14 областей України. У званні «лейтенант поліції» вони служитимуть у підрозділах досудового розслідування та кримінальної поліції. Частина випускників, які продемонстрували високі знання під час стажування, розпочнуть професійну кар’єру в Управліннях захисту економіки у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській і Тернопільській областях, а також у Карпатському управлінні кіберполіції.

 

Прес-служба ЛьвДУВС

Схожі матеріали