Курсантів Нацгвардії готують за стандартами НАТО (ФОТО)

clock
09.08.2016 13:45

У Національній Академії НГУ сформовано групу спеціалістів з тактичної підготовки і медицини, які здобували кваліфікацію за певним фахом на чисельних міжнародних навчаннях у США, Франції, Італії та в інших країнах. Інструктори вже розпочали навчання військовослужбовців принципово новим підходам до бойової підготовки.

Курс розпочинається із змістовного теоретичного блоку, де викладачі у ємній формі доводять основні поняття і назви, а також наводять приклади кращого бойового досвіду інших країн.

Проведені заняття дозволять курсантам набути необхідних азів військової справи, які використовують в арміях країн НАТО. Тактична підготовка та надання першої медичної допомоги – першочергові на полі бою для кожного бійця. На первинному етапі закріплюються базові індивідуальні навички та правильний порядок дій у критичній ситуації.

При цьому теоретична частина максимально насичена практичною складовою – відпрацюванням бойової та вільної стійки, вивченням різновидів носіння зброї, порядку пересування по місцевості, роботи в двійках.

Водночас на тактичній медицині курсанти навчаються оцінювати ситуацію на полі бою і переносити поранених в залежності від обставин. Також інструктор проводить ознайомлення із джгутом і демонструє як і навіщо його застосовувати.

 Прес-служба НА НГУ

Схожі матеріали