Курсант НАВС допоміг затримати правопорушників ФОТО)

clock
31.08.2018 09:04

29 серпня курсант першого курсу  ННІ №3 НАВС Михайло Макідон, який перебував у відпустці, на станції метро «Лісова» став свідком порушення публічного порядку. 

Двоє невідомих, п’яних чоловіків не давали спокою громадянам. Вони чіплялися до перехожих, обмежували рух та поводили себе зухвало. 
Михайло зробив їм зауваження і попросив припинити порушувати публічний порядок. При цьому хлопець представився і сказав, що являється рядовим поліції та курсантом Національної академії внутрішніх справ, пред’явивши при цьому посвідчення.
Порушники відразу повели себе агресивно - намагалися вирвати з рук курсанта службове посвідчення та намагалися його побити. 

За викликом на місце події прибув екіпаж «Рубін – 311» у складі Маховка М.М. та Захарова Н.О., які під час проведених заходів встановили та затримали осіб, причетних до даної події, та доставили до Деснянського УП ГУНП в місті Києві.
Зазначена подія внесена до ЄРДР. За попередньою  інформацією працівників слідства Деснянського УП ГУНП у м. Києві вона буде кваліфікуватися, як ч.2 стаття 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».
Тож Михайло своїм вчинком довів, що курсанти Національної академії внутрішніх справ готові служити і захищати. Так тримати! 

Відділення комунікації  НАВС

Схожі матеріали