Контраст
Шрифт

Кубок ‪‎Президента України з рукопашного бою здобула команда ‪Нацгвардії (ФОТО, ВІДЕО)

clock
08.06.2016 12:40

4 червня 2016 року на Олімпійській базі «Конча Заспа» відбувся турнір з рукопашного бою за Кубок Президента України, організований Управлінням державної охорони України та Всеукраїнською федерацією рукопашного бою.

За перемогу в турнірі змагалися чотирнадцять команд: Управління державної охорони України, Служби безпеки України, Міністерства оборони України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України та інших правоохоронних органів і військових формувань. Члени команд – діючі представники силових структур, серед яких чимало учасників антитерористичної операції.

«Всі налаштовані на перемогу! Змагання будуть дуже напружені, перемогу здобуде найсильніший, а взагалі переможе здоров’я, спорт і Україна», – відмітив командувач Нацгвардії Юрій Аллеров на початку турніру.

Як відмічають судді, рівень учасників зростає з кожним роком. Усі представники силових відомств показали достойну фізичну підготовку, витривалість та майстерність.

Перше командне місце у турнірі посіла команда Національної гвардії України. Учасники також були нагороджені за індивідуальні результати.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність