Контраст
Шрифт

Костянтин Бушуєв: «Позиція Нацполіції щодо невідворотності покарання винних у загибелі чоловіка на Миколаївщині – категорична» (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)

clock
25.08.2016 09:30

Результати призначеного службового розслідування подій, які мали місце 24 серпня у Миколаївській області, будуть оприлюдненні в найкоротший час. Про це заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв повідомив сьогодні, 25 серпня.

Сьогодні заступник Голови Національної поліції Костянтин Бушуєв повідомив, що за подіями, які мали місце 24 серпня у Миколаївській області, за наказом Голови Національної поліції, сформовано відповідну комісію. До її складу увійшли працівники апарату Нацполіції.

«Протягом останньої доби ми працюємо в населеному пункті Криве Озеро. Збираємо всю інформацію і наголошуємо на відкритості в цьому питанні», - зазначив Костянтин Бушуєв.

Він запевнив, що жодних дій або вчинків, які будуть спрямовані на укриття неправомірних дій, не буде допущено. Кожен, хто винен і причетний до вчинення злочину - понесе покарання.

«Я б хотів наголосити на категоричній позиції  Нацполіції щодо невідворотності покарання стосовно працівників поліції, які причетні до вчинення злочину», - підкреслив Костянтин Бушуєв.

Він також повідомив, що трьох поліцейських затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за статтею 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).

Сьогодні комісія в рамках своєї роботи здійснює публічний прийом громадян. Він розпочався о 9 годині ранку в приміщенні районної держадміністрації.

«Ми готові вислухати всіх і відреагувати належним чином», - сказав Костянтин Бушуєв.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність