Керівництво Нацгвардії провело робочу зустріч з делегацією Конгресу та Посольства США (ФОТО)

clock
17.08.2016 10:01

У Головному управлінні НГУ відбулась планова зустріч з представниками США щодо ознайомлення з діяльністю, структурою, напрямками розвитку та процесу реформування Національної гвардії України, а також обговорення потреб і перспектив двостороннього співробітництва.

Активне реформування Нацгвардії згідно стандартів НАТО передбачене загальнодержавним курсом та планом розвитку відомства, який наразі втілюється в життя. Оперативне впровадження прогресивних змін на всіх рівнях та напрямках – пріоритет, реалізовувати який і допомагають американські партнери.

«Реформи спрямовані на підвищення обороноздатності нашої держави, а також на досягнення взаємосумісності зі Збройними силами України та військовими формуваннями країн НАТО», −  наголосив командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров.

Протягом зустрічі обговорювався перехід на нові стандарти підготовки військовослужбовців Національної гвардії України та створення сучасних Навчальних центрів.

Члени делегації Конгресу та Посольства США запевнили, що і у подальшому надаватимуть підтримку у реформуванні Нацгвардії, поглиблюватимуть рівень співробітництва з керівництвом НГУ та сприятимуть зміцненню бойової потужності Національної гвардії України як ефективного компоненту захисту країни.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали