Керівництво ДМС взяло участь в українсько-турецьких консультаціях (ФОТО)

clock
26.12.2016 08:13

Двохсторонні консультації щодо спрощення режиму поїздок громадян України до Туреччини відбулися 23 грудня 2016 року в м. Анкара (Турецька Республіка). Участь у обговоренні взяв голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк.

Метою консультацій став пошук можливостей збільшення туристичного потоку, що сприятиме поглибленню двостороннього українсько-турецького співробітництва.

Під час консультацій голова ДМС презентував український досвід із запровадження біометричних документів та можливості їх використання для поїздок громадян України до Турецької Республіки.

Турецька сторона ознайомила із власними технічними напрацюваннями, законодавчими особливостями, набутим досвідом у сфері запровадження біометричних документів і можливостями спрощення режиму поїздок для громадян України на свою територію.

Також Максим Соколюк зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Турецькій Республіці Андрієм Сибігою. Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання міграційної політики України, а також перспективи розвитку двосторонніх відносин у міграційній сфері між Україною та Туреччиною, зокрема очільник ДМС ознайомився з процесом оформлення біометричних документів громадянам України в Посольстві.

Прес-служба ДМС України

Схожі матеріали