Хатія Деканоідзе: "Зараз іде не реформа, а становлення Національної поліції" (ФОТО, ВІДЕО)

clock
15.03.2016 21:32

Про це глава Національної поліції України заявила сьогодні, 15 березня, на зустрічі зі студентською спільнотою. Вона розповіла про хід реформування Нацполіції, труднощі цього процесу та досягнення, які вже є сьогодні.

Спілкуючись зі студентами, Хатія Деканоідзе наголосила, що почути та допомогти людині у її біді - наразі є тією метою, на досягнення якої кинуті всі сили. Впевненість громадянина, що його не лише вислухають, але й допоможуть, має стати алгоритмом мислення у суспільстві.

1N8A6206

«Заява кожної людини, що прийшла у райвідділок, тепер реєструється і розглядається максимально оперативно. Раніше такого не було, і запровадити новацію коштувало нам багато зусиль», – сказала глава Національної поліції України.

1N8A6220

Крім того, Хатія Деканоідзе зазначила, що головною цінністю Нацполіції - є не нові автомобілі, форма та технічні засоби, хоча вони життєво необхідні для ефективної роботи.

«Головна реформа – та, що відбулась у свідомості нових поліцейських, які наразі справді служать населенню та захищають його», – заявила очільник Нацполіції.

У зв’язку з цим Хатія Деканоідзе зазначила, що саме молодь є тим потенційним кадровим резервом, який у подальшому вибудує не лише нову правоохоронну систему, але й країну в цілому.

1N8A6199

"Молодь – це майбутнє нашої країни, і вони мають розуміти важливість реформ, аби в майбутньому активно брати в них участь", – сказала глава Національної поліції України.

Департамент коммуникации Национальной полиции Украины

Схожі матеріали