Голова Громадської ради при МВС закликав громадськість Чернігівщини до активної співпраці з органами виконавчої влади (ФОТО)

clock
02.11.2016 14:08

Під час візиту до Чернігова голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко обговорив із керівниками територіальних держорганів, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ, громадськістю та журналістами процес реформування МВС та налагодження взаємодії між громадськістю та органами виконавчої влади.

Під час діалогу з керівниками обласних управлінь Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Державної міграційної служби, Держприкордонслужби та регіонального сервісного центру МВС обговорювалася специфіка роботи вказаних відомств у прикордонному Придесенні, їхня взаємодія, направлена на підтримання стабільної ситуації на Чернігівщині.

До обговорення процесу реформування МВС запросили також журналістів і представників громадських організацій.

За словами голови Громадської ради при МВС, громадськість не повинна залишатися осторонь актуальних проблем країни, а навпаки – має активно долучатися до обговорення нормативно-правових актів МВС та інших державних процесів.

«Нормативно-правовими документами не передбачене створення в обласних управліннях органів державної влади будь-яких громадських рад. Тому один із виходів з такої ситуації – створення у регіонах робочих груп, – підкреслив Володимир Мартиненко. – До них можуть увійти всі громадяни, які мають активну життєву позицію і здатні посприяти реформам, що провадяться в МВС».

Прогресивні чернігівці, зокрема й представники ЗМІ, які своїм досвідом та знаннями готові сприяти у вирішенні нагальних проблем та надавати максимальну підтримку правоохоронному відомству, можуть заповнювати анкети та надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: [email protected]

Голова Громадської ради при МВС також повідомив, що наприкінці листопада, коли вже будуть сформовані робочі групи в областях, відбудеться зустріч з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим для узагальнення всіх питань.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали