Глава МВС України Арсен Аваков провів зустріч із делегацією «Атлантичної ради» (ФОТО)

clock
25.03.2016 16:58

Міністр внутрішніх справ обговорив із делегацією питання безпекової ситуації в Україні, а також хід антитерористичної операції на сході країни.

"Підтримка американської сторони у безпекових та політичних питаннях є вкрай важливою для України", – повідомив Арсен Аваков під час зустрічі із делегацією "Атлантичної ради" на чолі з Джоном Хербстом, директором Євразійської програми "Атлантичної ради", екс-послом США в Україні. 

У зустрічі взяли участь директор програми "Атлантичної Ради" по співпраці з Україною Адріан Каратницький, експерт із зовнішньої політики Пола Добрянські та керівник військово-політичного відділу Посольства США в Україні Дуглас Хьойт.

Також Арсен Аваков поділився своїм баченням виходу із політичної кризи та перспективами  переформатування Уряду України.

На завершення зустрічі глава МВС подякував американській стороні за щиру підтримку України та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Довідково. Атлантична Рада США (заснована у 1961-1962 рр.) – неурядова організація, що об’єднує колишніх державних діячів і політичних лідерів США та країн Європи.

Основним завданням її діяльності є залучення північноатлантичної спільноти до розв’язання міжнародних проблем і викликів ХХІ сторіччя, підготовка аналітичних матеріалів для політичного та фінансового істеблішменту США, ЄС та інших країн.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали