Держприкордонслужба України розпочинає практичну реалізацію TWINNING проектів

clock
19.09.2016 10:20

20 вересня 2016 року в Адміністрації Держприкордонслужби України відбудеться міжнародна конференція та презентація проекту «Підтримка Державної прикордонної служби України у подальшому запровадженні принципів інтегрованого управління кордонами, зокрема у сфері перевірки документів та виявлення викрадених автомобілів» в рамках програми TWINNING.

Під час заходу координатори озвучать основні цілі та завдання twinning-проекту та його можливості. Бюджет проекту складає понад 1 мільйон євро.

В офіційній презентації проекту візьмуть участь керівництво Держприкордонслужби, представники ЄС в Україні, Посольства США в Україні, дипломатичних представництв іноземних держав, Консультативної Місії ЄС (EUAM), Місії ЄС EUBAM, представництва МОМ в Україні, ОБСЄ та офісу зв’язку НАТО в Україні.

Зазначимо, що Держприкордонслужба серед правоохоронних відомств України однією із перших запускає європейський інструмент інституціональної розбудови Twinning, для впровадження норм та стандартів ЄС у повсякденну діяльність. Це дозволить прискорити процеси інтеграції прикордонної служби у європейське правоохоронне поле.

Наприкінці конференції відбудеться брифінг для представників ЗМІ.

Час прибуття для представників ЗМІ: о 10.30

Місце проведення: вул. Золотоворітська, 3.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова та проводиться до 18.00 19 вересня за тел.: (044) 527-63-62, (044) 527-63-37, (067) 322-49-26.

 

Прес-служба АДПС

Схожі матеріали