Центральна частина столиці під посиленим контролем поліції (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

clock
27.07.2016 07:00

Станом на 10:00 учасники хресної ходи прибувають до місця проведення заходів. Наразі на Володимирській гірці перебуває близько 700 чоловік. Інша частина вірян – близько 800 осіб – рухається автобусами до Європейської площі. Майже 5 тисяч правоохоронців забезпечують правопорядок та публічну безпеку під час цих заходів.

Задля належного забезпечення правопорядку та недопущення будь-яких правопорушень у місцях проведення заходів встановлені близько 20-ти рамок металошукачів, також використовуються ручні металошукачі. Аби унеможливити потрапляння зброї, вибухівки та інших небезпечних предметів у місця скупчення людей, усі учасники заходів проходитимуть через ці рамки, при цьому правоохоронці перевірятимуть документи, що засвідчують особу, та оглядатимуть речі прихожан.

Керівництво столичної поліції вкотре звертається до учасників заходу з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, негайно звертатися до поліцейських при виявленні підозрілих предметів чи громадян та сприяти правоохоронцям у виконанні покладених завдань щодо забезпечення правопорядку та публічної безпеки.

ОНОВЛЕНО НА 11:30

На цей час на молебень на Володимирській гірці зібралося близько 4,5 тисячі вірян. За попередньою інформацією, священна літургія розпочнеться о 13:00, після чого прихожани вирушать до Києво-Печерської Лаври.

За словами начальника ГУНП у місті Києві Андрія Крищенка, столична поліція не зафіксувала жодних грубих порушень громадського порядку. Наразі до правоохоронців не надходили повідомлення про виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

Правоохоронці продовжують забезпечувати охорону громадського порядку.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали