Британія готова виступити партнером у процесі реформування МВС (ФОТО)

clock
09.11.2016 10:00

Про це під час зустрічі з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим заявила Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні Джудіт Ґоф.

Посол висловила зацікавленість процесами реформування, що відбуваються в Міністерстві внутрішніх справ та запевнила, що Велика Британія також планує стати стратегічним партнером України у цьому напрямку.

«Ми готові розглянути конкретні напрямки у діяльності МВС, за яким британська сторона виступить надійним партнером і союзником», – повідомила Джудіт Ґоф.

За словами Арсена Авакова, реформування Нацполіції та Держслужби з надзвичайних ситуацій, впровадження стандартів НАТО у діяльності Національної гвардії, створення сервісних центрів МВС нового зразка та запровадження системи захисту персональних даних – є ключовими напрямками реформи МВС.

«За останні два роки Україна побудувала нову армію, створила нову поліцію і готова давати відсіч всім, хто зазіхатиме на безпеку наших кордонів», – зазначив очільник МВС.

Також, коментуючи позицію відомства щодо виконання Мінських домовленостей, Арсен Аваков підкреслив: «Спочатку – безпека, а потім – вибори на Донбасі».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали