Контраст
Шрифт

Бійцям Нацгвардії презентували інноваційні засоби індивідуального захисту (ФОТО)

clock
10.08.2016 09:47

Французька компанія «OUVRY», що спеціалізується на виготовленні захисного екіпірування в умовах радіаційного, хімічного та бактеріологічного зараження, представила протигази, шоломи та захисні костюми на базі Навчального центру НГУ в Нових Петрівцях, що під Києвом.

Військовослужбовцям було представлено засоби для захисту органів дихання і елементів, що можуть додаватися залежно від умов використання. Протигази поєднуються зі спеціальними шоломами для захисників правопорядку, які також були продемонстровані виробниками. Крім того, представники підприємства презентували засоби для захисту тіла в умовах хімічно-бактеріальних загроз.

Обладнання та амуніція нового покоління були спеціально розроблені під замовлення за рекомендаціями французької армії. Під час моделювання зразків бралися до уваги практичність і зручність використання. Це обмундирування має дозволити солдату працювати набагато довше у важких умовах. Наразі представлена продукція знаходиться на озброєнні у французької піхоти, поліції та всіх спецпідрозділів.

Французька сторона надала екземпляри амуніції для апробації та випробувань у польових умовах, після чого фахівці НГУ винесуть відповідні висновки.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали
Діяльність