Контраст
Шрифт

Більше 1000 правоохоронців будуть забезпечувати публічний порядок на Луганщині під час виборів (ВІДЕО)

clock
14.07.2016 13:04

Про заходи, що вживаються правоохоронцями Луганщини щодо забезпечення безпеки публічного порядку, розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Луганській області, полковник поліції Юрій Слухаєнко.

На 133 виборчих дільницях голосування відбудеться вже у неділю 17 липня. Ми провели досить тривалу роботу з підготовки особового складу, по взаємодії з головами та членами виборчих комісій, органами місцевого самоврядування, судом, прокуратурою та штабом АТО. Весь особовий склад поліції Луганщини переведений на посилений режим несення служби.

Кожна виборча дільниця з моменту завезення виборчої документації (бюлетенів) буде взята під охорону посиленим нарядом озброєних працівників поліції. Усі пересування виборчої документації будуть здійснюватися у супроводі поліцейських.

Ми запланували і передбачили комплекс додаткових заходів з охорони громадського порядку. У кожному відділі поліції, на території обслуговування якого будуть проводитись вибори, створені спеціалізовані слідчо-оперативні групи, співробітники яких займаються реагуванням і розглядом звернень та заяв громадян, пов'язаних з порушенням виборчого процесу.

Передбачені резерви, робота достатньої кількості слідчо-оперативних груп та груп швидкого реагування. Будуть взяті під посилений режим охорони громадські місця та місця проведення масових заходів.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Схожі матеріали
Діяльність