Арсен Аваков нагородив працівників ФСТ «Динамо», які займалися підготовкою спортсменів-олімпійців (ФОТО, ВІДЕО)

clock
11.11.2016 14:00

Сьогодні, 11 листопада, відбулася позачергова конференція фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України щодо внесення змін до статуту та обрання членів президії товариства. У заході взяли участь міністр внутрішніх справ України, голова ФСТ «Динамо» України Арсен Аваков, голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, народний депутат України Микола Величкович, керівник Управління державної охорони України Валерій Гелетей, делегати обласних організацій товариства.

«Допомога відомчому спорту, розвиток його інфраструктури та фізична підготовка співробітників силових відомств сьогодні безпосередньо залежать від МВС та обсягів його бюджетного фінансування», – наголосив Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ зазначив, що разом з реформою правоохоронної системи наразі омолоджується особовий склад поліції та гвардії, тому зараз важливо систематизувати професійну фізпідготовку правоохоронців і військовослужбовців.

«У силових структурах, підвідомчих МВС, будуть введені посади офіцерів, які відповідатимуть виключно за спортивну підготовку. Ці офіцери мають бути чітко інтегровані зі спортивним товариством «Динамо»», – сказав керівник Міністерства.

На думку Арсена Авакова, такий підхід стане основою для фахової фізичної підготовки правоохоронців і дасть змогу професійним спортсменам-динамівцям і надалі здобувати олімпійські медалі.

Нагадаємо, що ФСТ «Динамо» України делегувало на цьогорічні Літні олімпійські ірги 102 спортсменів – це 50 % української олімпійської збірної. Динамівці здобули сім з 11 медалей, завойованих Україною у Ріо-де-Жанейро.

Міністр внутрішніх справ подякував працівникам товариства «Динамо», які брали активну участь у підготовці цьогорічних олімпійських призерів, і вручив їм відомчі нагороди та почесні грамоти.

Департамент комунікації МВС України

фото Андрія Новицького

Схожі матеріали