Контраст
Шрифт

Арсен Аваков: «У новій поліції не буде місця поновленим судами працівникам» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
07.06.2016 17:34

Міністр внутрішніх справ зазначив, що відсоток людей, які відновлюються, дуже невисокий. Про це він повідомив сьогодні, 7 червня, під час спільної прес-конференції з головою Національної поліції України Хатією Деканоідзе.

«Повірте, що ці люди не будуть працювати в новій Національної поліції. Адже це повністю руйнує всі основи. Я докладу всіх зусиль, аби у глави Нацполіції не було проблем, куди подіти відновленого неблагонадійного корумпованого міліціонера», – зазначив Арсен Аваков.

Очільник відомства відзначив, що нереформована судова система та «шпарини» у законодавстві, які поки що дозволяють поновлюватися колишнім працівникам, – тимчасове явище, яке суттєво не впливає на хід реформи МВС.

«Так буде не завжди. Для нас проблеми немає. У цьому питанні наша позиція єдина», – додав міністр внутрішніх справ.

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе підкреслила, що ні у кого не було ілюзій щодо стовідсоткового результату атестації та «звільнення» відомства від людей, які недобросовісно працювали та порушували закон.

«Поки що це лише перший етап. І я впевнена, що ми зробимо усе можливе для того, аби процес атестації був чистим та постійним», – додала Хатія Деканоідзе.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність