Арсен Аваков: У квітні Нацполіція отримає автомобілі «Mitsubishi» (ФОТО)

clock
23.11.2016 15:27

Сьогодні, 23 листопада, глава МВС Арсен Аваков повідомив, що в квітні завершитися процедура за договором з японською стороною і автопарки регіональних підрозділів Нацполіціі будуть поповнені автомобілями «Mitsubishi Outlander».

За словами міністра, для столиці буде виділена незначна кількість автівок, в основному вони будуть розподілені в області, зокрема й у Луганську.

«Луганська область отримає досить багато автомобілів. Першими автівками, які спеціально постановою КМУ виділялися для поліції Луганської, Донецької областей, були «Renault Duster». «Mitsubishi Outlander» – будуть другим поповненням», – сказав Арсен Аваков.

Глава МВС також повідомив, що буде покращена не лише ситуація з автотранспортом. За його словами, прийняте рішення про посилення кримінального блоку, карного розшуку: криміналісти та оперативники будуть забезпечені обладнанням, необхідним для швидкого розслідування злочинів, а також ефективних превентивних заходів.

«Реформа – красиве слово. Але нам потрібні результати. Тому реформа – для результатів, а не навпаки», – підкреслив Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали