Арсен Аваков: Ми не допустимо жодних провокацій під час хресної ходи (ВІДЕО)

clock
13.07.2016 12:53

Міністр підкреслив, що у правоохоронних органів є достатньо сил, ресурсів та рішучості, аби припинити провокації. Про це він повідомив сьогодні, 13 липня, під час брифінгу.

«Ми не допустимо різного роду маячні, яку нам намагаються нав’язати політикани, які грають на релігійних речах. Я не знаю «тітушок», які ризикнуть використовувати ходу для дестабілізації ситуації у Києві. Ми маємо достатньо сил та рішучості, аби припинити будь-які провокації. Суспільству немає за що непокоїтися», - заначив очільник міністерства.

Він додав, що велике скупчення людей може бути використане деструктивними силами для організації терористичного акту або інших незаконних дій. Проте, за словами Арсена Авакова, сили правоохоронців спрямовані на те, аби не допустити такого роду провокації та забезпечити правопорядок.

«Ми чітко дали зрозуміти організаторам та політикам свої принципи та побажання. Ми пояснили простою мовою, як не допустити повторення ситуації, яка була в Одесі 2 травня. Я також звернувся до радикально налаштованих українських організацій з проханням вгамувати пристрасті», - зауважив Арсен Аваков.

Очікується, що хода  пройде від Володимирської гірки до Києво-Печерської лаври. По всьому маршруту буде забезпечено необхідні охоронні заходи. 

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали