«Завдяки вам зберігаються життя»: Володимир Зеленський на Харківщині відзначив нацгвардійців, поліцейських та рятувальників

clock
09.04.2024 18:00

Сьогодні Президент України із робочою поїздкою на Харківщині, у межах якої Глава держави заслухав доповіді військових щодо захисту регіону від ворожих ракет та дронів.

Окрім цього, Володимир Зеленський відзначив нацгвардійців, поліцейських та рятувальників ДСНС України за вірну службу та захист громадян.

  • Військовослужбовця центру спеціального призначення Національної гвардії «Омега», який виконував завдання під час оборони Бахмута та неодноразово вступав із побратимами у бій із піхотними групами противника, виявляючи мужність та відвагу, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

  • Рятувальника Івана Анісова, який допомагав у ліквідації наслідків ворожих атак по Харківщині нагороджено медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

  • Капітана поліції Руслана Османова, який організовує роботу підрозділів поліції під час ракетних та бомбових ударів по Харкову нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни»

«Маю честь бути сьогодні тут. Харкову нелегко. Але завдяки таким міцним людям, як ви, тут зберігається життя. І я впевнений: буде перемога в Харкові та в усій нашій державі», – наголосив Президент.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали