З Авдіївки «Білі янголи» вивезли 6 людей, з них двоє важко травмовані

clock
02.01.2024 19:00

Поліцейські щодня ризикують, щоб врятувати мешканців Донеччини. З найгарячішої точки України група «Білий янгол» евакуювала два літніх подружжя і двох чоловіків у важкому стані. Крім того, правоохоронці дістали з-під плит зруйнованого будинку тіло загиблого. 

Росіяни жорстоко штурмують Авдіївку, перетворюючи її на руїни. Деякі мешканці, які довго не наважувалися на евакуацію, приймають рішення виїхати. Серед них - родина пенсіонерів. Будинок подружжя потрапив під обстріл, стеля впала на ліжко. Люди не постраждали. «Білі янголи» вивезли їх до безпечної території.

На евакуацію погодилася ще одна літня пара. З проханням врятувати батьків до поліції звернулася їхня донька. Родина вже у безпечному місці.

Окрім тих, хто вирішив евакуюватися, поліцейські вивозять і людей, які потребують кваліфікованої медичної допомоги. Місцевий мешканець зламав ногу, а дістатися лікарні не мав змоги, тому його рідні попросили допомоги у групи «Білий Янгол». Зараз чоловік перебуває у медзакладі та отримує необхідне лікування.

Внаслідок авіаудару поранення отримав місцевий мешканець. На порятунок прибули поліцейські.. Стан чоловіка був важкий, він стікав кров’ю та міг померти. Надавши першу медичну допомогу, поліцейський екіпаж швидко доставив пораненого до місцевої лікарні. Медики стабілізували постраждалого, щоб правоохоронці мали змогу довезти його до шпиталю.

Удар російської авіації зруйнував життя місцевої родини. Люди перебували у квартирі на другому поверсі багатоповерхівки, коли керована авіабомба влучила в будинок. Жінка дивом залишилася живою, її матір отримала важкі поранення, а чоловік загинув. Тіло загиблого з-під завалів дістали поліцейські.

Поліція закликає мешканців Авдіївки евакуюватися у безпечні регіони, адже це єдиний спосіб зберегти життя та здоров’я.

Національна поліція України

Схожі матеріали