Контраст
Шрифт

Хотів путін провести парад у Києві — будь ласка, але тільки в такому вигляді, — Денис Монастирський

clock
23.08.2022 13:47

Сьогодні, 23 серпня, міністр внутрішніх справ України разом із заступниками відвідав виставку знищеної російської військової техніки. 

«Прийшов із моєю командою для того, щоби надихнутися побаченим, а саме роботою наших ЗСУ, наших гвардійців, наших прикордонників, наших поліцейських. Усіх тих, хто наближає нашу перемогу. Я вже бачив це в Київській області — у Гостомелі, Бучі, Ірпені, але побачити тут цю техніку, яку назвали парадом орків і зомбі, це інше. Це дуже вражає», — поділився очільник МВС. 

Оскільки після «захоплення Києва за три дні» російські окупанти планували провести військовий парад на Хрещатику, то українці надали їм таку можливість. Щоправда, у вигляді знищеної техніки, того що залишилося після зустрічі з українськими захисниками. 

«Не очікував на такий ефект, який отримає відгук у серцях. Що люди насправді зрозуміли ідею виставки — про те, що мрійте обережно. Тобто хотів путін провести парад у Києві — будь ласка, але тільки в такому вигляді, в іншому не буде. Чи буде, але тільки в більшій кількості спаленої техніки», — додав Денис Монастирський. 

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність