#вшануйгероя: МВС започаткувало всеукраїнський флешмоб подяки захисникам і захисницям

clock
23.06.2022 18:09

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін розповів у прямому етері всеукраїнського телемарафону UАразом.

Головна мета флешмобу - дати нашим захисникам, які повертаються з фронту розповісти свою історію. Наших героїв не має зустрічати буденність – вони сильні, мужні та хоробрі. Укранські воїни мають відчувати любов повагу, вдячність та шану.

«Днями Міністерство внутрішніх справ презентувало акцію #вшануйгероя і я закликаю всіх громадян долучатися до цих історій. Буквально вчора-позавчора ми презентували перший відеоролик і таких відеороликів буде багато. Ми розповідаємо історії про наших героїв, в яких вони повертаються з фронту, часто з пораненями, з психологічними травмами, контузіями. Дуже важливо підтримати їх, дуже важливо, щоб ми всі цінували і розуміли, яку ціну платить наша держава і ті, хто опинився в окопах», - зазначив Євгеній Єнін.

За словами першого заступника очільника МВС, буквально найближчим часом ми побачимо історій простих громадян, які стали на захист України.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали