Контраст
Шрифт

Вінниця зазнала ракетного удару з російських кораблів

clock
14.07.2022 16:48


Сьогодні о 10:45 сталося влучання ракет в паркувальний майданчик поблизу дев’ятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний» у Вінниці.

 Попередньо, три російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. На удару виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Полум'я охопило близько 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють 90 рятувальників.


На місце вирушила спеціалізована слідчо-оперативна група Головного слідчого управління Національна поліція України та криміналістична лабораторія

Станом на 12:40 – 12 загиблих. Серед них – немовля. На місці страшної трагедії окрім рятувальників та поліцейських працюють також - кінологи та психологи.

Станом на 14:00 кількість загиблих зросла до 20. Троє з них – це діти. На спеціалізовану лінію поліції надійшло 15 повідомлень про безвісти зниклих громадян, які перебували в районі потрапляння ворожих ракет. 

Станом на 16:35: загиблих 21 (з них 3 дитини),за медичною допомогою звернулася 91 особа, 52 особи госпіталізовано (з них 4 дитини), у важкому стані перебувають 34 особи. Тривають пошуки 42-х осіб, з якими відсутній зв'язок.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність