Увага! Електронні консультації з громадськістю

clock
06.09.2024 17:00

Розпочинаємо обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку видачі дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».
 
Впровадження розробленого проєкту змін:

▫️Приведе норми Порядку видачі дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у відповідність до чинного законодавства.

▫️Сприятиме отриманню суб’єктами господарювання дозволу на використання об’єктів і приміщень призначених для здійснення діяльності, пов’язаної з культивуванням, зберіганням та знищенням рослин, включених до списку 4 таблиці І Переліку, який необхідний для отримання ліцензії на провадження зазначеної господарської діяльності.

▫️Встановить вимоги до видачі дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з культивуванням, зберіганням та знищенням рослин, включених до списків 3, 4 таблиці І Переліку. 
 
Ознайомитися з проєктом Постанови.
 
Якщо ви маєте пропозиції щодо окреслених питань, приєднуйтеся до обговорення
Дедлайн: 05.10.2024

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали