Україна очолила 15-й регіон Міжнародної асоціації жінок у поліції

clock
09.09.2024 19:00

У рамках 61-ї Конференції було проведено засідання Загальних зборів МАЖП, під час якого підбито підсумки роботи попереднього правління та оголошено про завершення його повноважень. Також було представлено нову очільницю МАЖП — Джулію Єгер та керівників регіонів. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

Возможно, это изображение 3 человека и текст

“Для мене честь очолити 15-й регіон. Головування України на міжнародній арені дасть можливість посилити співпрацю, обмінюватися досвідом та створювати нові ініціативи для підтримки і розвитку ролі жінок у правоохоронних органах”,- зазначила Катерина Павліченко.

Возможно, это изображение 3 человека

Під час конференції заступниця Міністра  провела перше засідання 15-го регіону, де були присутні колеги-поліцейські з України, Косова, Сербії та Молдови. 

“Сподіваюся, що кількість представників у нашому регіоні зростатиме, а члени стануть більш активними, долучаючись до афілійованого та індивідуального членства”, - написала Катерина Павліченко у своєму дописі.

Возможно, это изображение осветительное оборудование и текст

Окрім того, Катерина Володимирівна мала зустріч із новопризначеною президенткою МАЖП Джулією Єгер, під час якої обговорили поточну роботу УАППО та МАЖП, а також плани розвитку 15-го регіону. Крім того, заступниця Міністра мала нагоду поділитися досвідом України й підкреслити важливу роль жінок у правоохоронних органах в умовах війни.

“Також дякую попередній президентці МАЖП — Деборі Фрідль, за її вагомий внесок та підтримку України! Наголошую на готовності продовжувати нашу спільну роботу задля посилення голосу жінок-правоохоронниць на міжнародному рівні”,- підсумувала Катерина Павліченко.

Возможно, это изображение 7 человек и текст

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали