У разі потреби ми готові надати експертну допомогу, - Денис Монастирський

clock
31.10.2022 20:02

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України під час відео-конференції з міністром внутрішніх справ Республіки Молдова Анною Ревенко, обговорюючи сьогоднішню ситуацію з падінням залишків російської ракети на півночі країни.

На початку Анна Ревенко зазначила, що внаслідок падіння уламків ракети постраждалих і загиблих немає. Втім, бойові частини впали на приватний сектор, спричинивши руйнування будівель. Наразі з’ясовуються тип і маркування боєприпасу в рамках розпочатого розслідування.

«Окрім нас, відповідну реакцію готує міністерство закордонних справ. Адже усі розуміють наслідки, які може тягнути за собою цей інцидент», - додала очільниця МВС Республіки Молдова.

Міністр внутрішніх справ України подякував пані Ревенко за розуміння та підтримку, а також запропонував спільну роботу у розслідуванні факту падіння російської ракети.

«Ми не сумніваємося у професіоналізмі та об’єктивності розслідування цього інциденту. Впевнений, що довго шукати докази російської агресії не потрібно, але у разі потреби ми готові надати експертну допомогу», - підкреслив Денис Монастирський.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали