Троє загиблих і троє поранених за добу – наслідки російських обстрілів на Донеччині

clock
07.09.2024 11:00

Поліція зафіксувала 2 459 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору. Війська рф вели вогонь по 12 населених пунктах: містах Гірник, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Селидове, Торецьк, селищу Райгородок, селах Богоявленка, Ізмайлівка, Рівне.

Пошкоджено 39 цивільних об’єктів - 29 житлових будинків, заклади освіти, критичну інфраструктуру.

Райгородок росіяни обстріляли з РСЗВ «Смерч» - вбили людину, пошкодили 7 приватних будинків.

По Торецьку окупанти вдарили авіабомбою «КАБ 250» з модулем УМПК і артилерією – загинули двоє цивільних осіб, пошкоджено приватну оселю.

З дронів та артилерії ворог бив по Гірнику – поранено мирного мешканця, руйнувань зазнали заклад освіти, багатоквартирний і 8 приватних будинків.

Курахове війська рф накрили з РСЗВ «Ураган» і артилерії - є поранений, пошкоджено багатоквартирний і два приватних будинки.

Внаслідок артобстрілу одна людина зазнала поранень в Ізмайлівці, пошкоджено домівку.

У Покровську пошкоджено заклад освіти та об’єкт критичної інфраструктури, у Костянтинівці - три багатоквартирних будинки, критичну інфраструктуру.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 2 082 людини, з них 282 дитини. З початку обов’язкової евакуації – 272 593 особи, серед них 31 874 – діти, 8 190 - люди з інвалідністю.

Національна поліція України

 

Схожі матеріали