«Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі»: Стартує анкетування для територіальних громад щодо участі у проєкті.

clock
19.09.2022 09:55

Сьогодні, 19 вересня стартує анкетування для територіальних громад щодо участі у проєкті «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі».
 

Метою проєкту є посилення безпеки дітей в освітньому середовищі.
 
Взяти участь в анкетування можна за посиланням: https://cutt.ly/GCKGoZc
 
Спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі будуть знаходитись в закладах середньої загальної освіти та працюватимуть над впровадження передового досвіду та інноваційних технік в організації безпеки учасників освітнього процесу, підвищенням рівня захищеності дітей, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них, створенням безпечної інфраструктури на прилеглій до шкіл території та іншим.
 
Навчання спеціалістів з безпеки в освітньому середовищі проходитиме на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.
 
Проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» втілено МВС, Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з МОН, Мінсоц, Мінрегіон, освітнім омбудсменом разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Асоціацією міст України, Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та власне громадами.
 
Нагадаємо, перші 17 спеціалістів вже розпочали свою роботу в закладах середньої загальної освіти.

Схожі матеріали