Контраст
Шрифт

Рятувальники розібрали вже 60% завалів торговельного центру в Кременчуку після ракетного удару росіян, - Денис Монастирський

clock
28.06.2022 14:59

Завершити розбір завалів рятувальники планують до завтра. Про це під час брифінгу заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«До розбору завалів залучено більше тисячі рятувальників, представників ЗСУ, місцевої адміністрації. Зазвичай такі роботи тривають близько тижня. На цю хвилину можемо сказати про розбір 60% завалів цього торговельного центру. Рятувальники намагатимуться розібрати завали до завтрашнього ранку», - сказав очільник МВС.

Також він зауважив, що на сьогодні відомо про 18 загиблих в результаті цього удару, остаточна кількість жертв буде відома після завершення робіт: «Більшість тіл не є впізнаними, тому що дуже обгоріли. Сюди виїхала спеціальна криміналістична лабораторія, яка передана нам для розслідування воєнних злочинів нашими міжнародними партнерами. Ця лабораторія дозволить тут, на місці зібрати зразки ДНК і вже тут приступити до ідентифікації», - сказав Денис Монастирський.

Схожі матеріали
Діяльність