Міністр внутрішніх справ відзначив поліцейських, які оперативно розкрили вбивство заступника голови Нікополя

clock
16.02.2024 16:30

Міністр внутрішніх справ України із робочим візитом відвідав Дніпропетровську область. У регіоні Ігор Клименко зустрівся із поліцейськими, вручив відзнаки "За оборону України" від Президента України та взяв участь у церемонії передачі броньованого автомобіля.

Державну нагороду отримали п’ять поліцейських з різних підрозділів поліції. Серед них ті, які щодня несуть службу на Херсонщині та Донеччині. Ці поліцейські працюють на місцях ракетних ударів, документують наслідки влучань в умовах постійної загрози повторних обстрілів, фіксують злочини окупантів. Також вони допомагають постраждалим від обстрілів, забезпечують евакуацію людей.

Також Міністр внутрішніх справ нагородив правоохоронців Нікополя. Вони у прифронтовому місті несуть службу під ударами артилерії та атаками дронів. До того ж, попри постійну небезпеку та шалений темп роботи, їм вдалось у стислі терміни розкрити резонансний тяжкий злочин - вбивство заступника міського голови Нікополя. Очільник МВС відзначив 9 поліцейських Нікопольського РУП.  Вони отримали нагрудні знаки "За відзнаку в службі" та чергові спеціальні звання.

Окрім того, Ігор Клименко спільно із представниками Громадської організації "Важливі дії" передав на потреби правоохоронців Дніпропетровщини броньований автомобіль.

"Автомобіль броньований і призначений для перевезення особового складу, військовополонених та затриманих за підозрою у скоєнні злочину. Задля безпеки наших поліцейських один такий автомобіль буде в Дніпропетровській області. Сподіваюсь, що він збереже не одне життя наших правоохоронців", - зазначив очільник МВС. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали