Результати запуску Кабінету водія для бізнесу:понад тисяча компаній скористались послугами онлайн-сервісу

clock
13.08.2024 17:10

З початку запуску у Кабінеті водія для бізнесу зареєструвались і скористались послугами понад одна тисяча юридичних компаній. Інноваційний онлайн-сервіс зручний у користуванні та стає все більш популярним. 

Кабінет водія для бізнесу успішно функціонує майже 3 місяці. За цей час через онлайн-функціонал було подано майже 6 тисяч заявок на призначення належного користувача, з них успішно призначено понад 3500. Ці дані свідчать про те, що Кабінет водія для бізнесу демонструє свою ефективність і успішно використовується юридичними компаніями.

Нагадуємо, у Кабінеті водія для бізнесу доступні наступні функції: 

  • Перегляд автопарку компанії: система відображає марку, номер автомобіля, страховий поліс і належного користувача.

  • Призначення належного користувача: система дозволяє призначати відповідальних осіб для кожного транспортного засобу.

  • Призначення відповідальної особи за ведення кабінету юридичної особи (1 користувач).

  • Отримання інформації про статус замовлених послуг.

Аби скористатись перевагами онлайн-функціонала для бізнесу, спочатку необхідно зареєструватись. Для цього потрібно пройти авторизацію під електронною печаткою підприємства. Після входу в систему, власники мають можливість призначити адміністратора, який буде керувати Кабінетом від імені компанії.

Як призначити належного користувача  в  Кабінеті водія для бізнесу:

  • Відповідальна особа обирає у Кабінеті водія для бізнесу транспортний засіб, заповнює необхідні дані та підписує заявку. 

  • Фізична особа, яку призначають належним користувачем, погоджує дані у своєму Електронному кабінеті водія. 

  • Заявка опрацьовується сервісним центром МВС, після чого у Кабінеті водія для бізнесу оновиться статус.

Кабінет водія для бізнесу реалізовано у співпраці Головного сервісного центру МВС з ДП «ІНФОТЕХ». Завдяки цьому онлайн-сервісу юридичні особи мають більше можливостей для функціонування та прийняття ефективних рішень у межах своєї діяльності.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію читайте на сайті.

Головний сервісний центр МВС України

 

Схожі матеріали