Президент України повідомив про підсумки наради з Міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком

clock
12.03.2024 21:55

У вечірньому традиційному зверненні Володимир Зеленський розповів про нараду з Главою МВС України:

● Погодили подальші кроки для розвитку Державної прикордонної служби України та прикордонних військ. 

● Обговорили питання збільшення чисельності прикордонних військ — і з огляду на поточні завдання захисту від російської агресії, і в розрахунку на довготривалий захист кордонів нашої держави після цієї війни.

Також Міністр внутрішніх справ доповів щодо основних питань безпеки всередині нашої держави зараз, зокрема й щодо роботи ДСНС України в розмінуванні. Крім того, Володимир Зеленський у своєму зверненні відзначив прикордонників, які проявили себе особливо цими тижнями й місяцями: 

«Прикордонників Сумського загону, які протидіють російським диверсантам і зміцнюють наші оборонні позиції на кордоні. Усім вам, воїни, дякую! Окремо заслуговують на вдячність сержанти Артем Педора та Олександр Пороскун. Чернігівський прикордонний загін: майстер-сержант Сергій Хоменко, старший сержант Сергій Швець. Дякую! Харківський прикордонний загін: старший солдат Валех Зарбалієв та головний сержант Андрій Сизонов. Дякую, хлопці, за знищення російської техніки та очищення від російських мін! Звісно, вдячний усім, хто б’ється на фронті разом з усіма підрозділами наших Сил оборони. Воїни прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону, бригади «Помста» та «Сталевий кордон», а також воїни спеціального підрозділу ДОЗОР. Усі молодці», — підкреслив Президент України.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали