Понад тисячу Пунктів Незламності, розгорнутих ДСНС, продовжують підтримувати українців

clock
13.12.2022 10:27

Наразі ДСНС розгорнула вже 1 070 Пунктів Незламності по всій Україні. Усі вони ефективно та в повному обсязі продовжують функціонувати. Попри інформаційні атаки ворога й спроби дискредитувати цей спосіб боротьби із енергетичним терором, Пункти Незламності й надалі приймають тисячі громадян. 

Учора у кількох телеграм-каналах ворог почав ширити інформацію про нібито пожежу, яка спалахнула у Пункті Незламності у Печерському районі Києва. Жодної інформації про подібну пожежу до ДСНС не надходило, а поширене відео – лише спроба підмінити факти і посіяти паніку. У жодному з Пунктів, з початку їх розгортання, не виникало пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо також, що у кожному Пункті несуть службу як рятувальники, так і правоохоронці. Усі наші фахівці навчені діяти у разі небезпечної ситуації, мають достатньо практичного досвіду, аби запобігти можливим ризикам. Пункти Незламності – безпечне місце для усіх, кому необхідно скористатися зв’язком, теплом, отримати поради на тему пожежної безпеки у побуті тощо.

ДСНС України

Схожі матеріали