Контраст
Шрифт

Поліцейські Харківщини упродовж доби оперативно відреагували на 1013 звернень громадян

clock
22.01.2023 09:50

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 60 осіб.

На блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3200 транспортних засобів. 

Також працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували 25 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження.

Крім того, в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 6 фактів незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Поліцейські ВП в метрополітені на станції метро «Історичний музей» викрили 42-річного чоловіка у вчиненні серії крадіжок з кіосків, розташованих в переходах Харківського метрополітену. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Зокрема, протягом минулої доби поліцейські склали 6 адміністративних матеріалів відносно водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 2049,51 га.  Вилучено 26971 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4624.

Слідчими підрозділами Націполіції здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. З початку деокупаційних заходів зареєстровано 4663 воєнних злочини, з яких  найбільше 4182 - за ст. 438 та 418 - за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.     

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність