Поліцейські евакуйовують мешканців Сіверська та розвозять харчові продукти

clock
21.07.2022 17:40

Щодня місто на півночі Донецького регіону піддається хаотичним обстрілам російських військ. Зруйновані будинки та інфраструктура, а місцевим мешканцям доводиться цілодобово ховатися від снарядів у підвалах. Правоохоронці організовують безпечний виїзд людей та надають допомогу. 
 
Для роз’яснення всієї небезпеки ситуації та моральної підтримки правоохоронці цілодобово на зв’язку з місцевими. За останні два дні групи поліції провели інформаційну роботу з мешканцями. Поадресно об’їжджали будинки, бомбосховища та підвали. Особлива увага приділялася багатодітним сім’ям та самотнім людям. 
 
Разом з представниками місцевої воєнної адміністрації та волонтерами поліцейські привезли гуманітарний вантаж та медикаменти до місцевої лікарні. Потім навідалися до багатодітної родини, яку перевіряли днями. В момент приїзду правоохоронців сім’ї в підвалі не було, а сам будинок палав після ранкового обстрілу. 
 
Люди розповіли, що пережили важку ніч та ледве врятувалися. На евакуацію погодилися близько десяти громадян, серед яких була мати двох дітей - немовля та хлопчика чотирьох років. Всі вони лишилися власних будинків. Зараз всі мешканці перебувають у безпеці.


 
Поліцейські закликають мешканців евакуюватися до більш безпечних населених пунктів. Коли треба рятувати життя, не слід триматися за матеріальне. Росія цілеспрямовано б’є по цивільних та нищить будинки. Зараз єдиний порятунок – евакуація.

Відділ комунікації поліції Донецької області

Схожі матеріали