Контраст
Шрифт

Індивідуальні номерні знаки для авто знов можна замовити онлайн

clock
23.03.2023 18:37

В Електронному кабінеті водія знову доступна послуга замовлення індивідуальних номерних знаків. Власники авто можуть замовити індивідуальний номерний знак онлайн і отримати його двома способами: самовивіз; з доставкою на відділення «Нової Пошти».

Самостійно забрати індивідуальний номерний знак можливо у Головному сервісному центрі МВС у Києві за адресою вул. Туполєва, 19. А логістичні послуги надає ДП «ІНФОТЕХ» і вони охоплюють доставку «Новою Поштою» по всій території України, де працюють відділення.

Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може містити від трьох до восьми символів, а напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів - від трьох до шести символів. Важливо, що розділові знаки не допускаються. 

Додавати графічний елемент при замовленні до макету індивідуального номерного знака можна лише за офлайн візиту до будь-якого зручного сервісного центру МВС.

Тривалість виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків заводом виробником — до 30 днів з дня відправлення макету на виробництво. 

Після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов’язково проводиться перереєстрація транспортного засобу. Самовільне закріплення номерного знака не допускається, він має бути внесений в особливі відмітки до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали
Діяльність