Контраст
Шрифт

Науково-дослідний інститут МВС України презентував результати наукової та науково-технічної діяльності

clock
22.03.2023 19:50

Сьогодні, 22 березня, у Державному науково-дослідному інституті МВС України відбулася презентація основних результатів наукової та науково-технічної діяльності інституту.

Захід відбувся за участі державного секретаря МВС Інни Ящук, заступника Міністра внутрішніх справ Василя Тетері, заступників керівників Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, а також представників Департаменту освіти, науки та спорту МВС.

Під час презентації працівники ДНДІ МВС представили зразки технічних засобів і пристроїв, розроблених структурними підрозділами інституту. Продемонстрували можливості модифікації та вдосконалення автомобільної техніки, а також ознайомили з окремими видами випробувань, що здійснюються для сертифікації засобів та виробів, які планується використовуватися в діяльності органів системи МВС.

За результатами обговорення визначено подальші напрями співпраці з Державним науково-дослідним інститутом МВС України та визначено можливості розширення сфери застосування напрацювань інституту.

МВС України

Схожі матеріали
Діяльність