Наслідки російських атак на Херсонщині - 6 людей загинуло 10 поранено

clock
02.10.2024 10:30

Під вогнем противника перебували Херсон, Антонівка, Велетенське, Садове, Придніпровське, Станіслав, Кізомис, Широка Балка, Токарівка, Дар’ївка, Берислав та Саблуківка.

Двічі за день окупанти били з БпЛА по Велетенському. Внаслідок цих атак постраждали двоє чоловіків віком 45 та 50 років. У потерпілих діагностували вибухові травми, контузії й уламкові поранення ніг.

В результаті артилерійського обстрілу передмістя Херсона, Антонівки, пошкоджено п’ять житлових будинків, господарську споруду та отримала поранення 68-річна жінка. У неї мінно-вибухова та черепно-мозкова травми, а також контузія. Через скиди вибухівок із БпЛА в Антонівці пошкоджено сім приватних будинків і газопровід.

У Токарівці через артилерійський обстріл російських військ пошкоджено церкву.

По Станіславу ворог вдарив FPV-дроном, пошкоджень зазнали будівля ліцею і приватний будинок.

Зранку під час загальнонаціональної хвилини мовчання російські нелюди завдали артилерійського удару по зупинці громадського транспорту в самому центрі Херсона. Жертвами атаки стали літні люди, які чекали на маршрутні автобуси або прийшли на ринок. Загинули шестеро херсонців, стільки ж поранені. Сьогодні в області день жалоби за загиблими. Вічна пам‘ять всім безневинним жертвам цієї війни. Снарядами пошкоджено будівлю аптеки, багатоквартирний будинок і автомобіль.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

Національна поліція України

Схожі матеріали