Контраст
Шрифт

Набір до штурмових бригад «Гвардія наступу» триває: вже подано майже 9 000 заявок

clock
07.02.2023 12:30

Масштабний набір добровольців до лав штурмових бригад МВС України триває, тож ми дізналися до яких штурмових бригад найбільше заявок подають кандидати. 

Найактивніше добровольці користуються сайтом storm.mvs.gov.ua, через який за пару днів кампанії вже отримано майже 7 900 анкет. Безпосередньо до поліцейськогої бригади «Лють» добровольці відправили понад 2000 заявок. До штурмових бригад Національної гвардії, яких представлено найбільше, подано понад 4500 заявок, долучитися до бригади прикордонників «Сталевий кордон», станом на зараз, є понад 1200 бажаючих. 

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи МВС відбувається й у звичних для громадян Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які найбільш наближені до всіх громад на всій території нашої країни. Через ЦНАПи всього надійшло понад 5000 звернень, а подано заявок добровольців – понад 1000. 

Нагадаємо, що доброволець, який хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Також там представлений список ЦНАПів. Або інший варіант — є телефон «гарячої лінії», на якій можна проконсультуватися та отримати інформацію, куди прийти.

Вступай і наступай! 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність