На Херсонщині три людини загинули та чотири поранені

clock
07.07.2024 12:00

По житлових кварталах правобережжя Херсонщини російська армія била з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків, авіації та БпЛА.

Окупанти обстріляли з РСЗВ Хрещенівку. Під завалами свого дому загинули 64-річна жінка та 67-річний чоловік. У населеному пункті пошкоджено ще три будинки. З артилерії росіяни також били по Дніпровському. Там внаслідок влучання на вулиці несумісні із життям травми отримав 49-річний чоловік.

У Антонівці внаслідок мінометного обстрілу отримала поранення 47-річна жінка. Постраждала з різними травмами доправили до лікарні. Наразі загрози її життю немає.

У Кизомисі внаслідок ворожого артилерійського обстрілу снаряд влучив у житловий будинок, де отримав осколкові поранення 33-річний чоловік. 

Ольгівку противник атакував дронами, скинувши боєприпаси на житлові квартали. Постраждала 52-річна жінка. У потерпілої закрита черепно-мозкова травма, акубаротравма, уламкове поранення передпліччя, стан середньої тяжкості.

За медичною допомогою звернувся 59-річний водій карети швидкої, яку росіяни атакували напередодні у Станіславі. У чоловіка діагностували акуботравму та черепно-мозкову травму.

З авіації противник наніс удари вісьма керованими бомбами по Тягінці, Бургунці, Високому та Чарівному. Потужними вибухами значно пошкоджено дошкільний навчальний заклад та адмінбудівлю ліцею.

У Херсонському районі в результаті обстрілів пошкоджено 20 об’єктів: 14 приватних та два багатоповерхові будинки, дитячий садок, дві адмінбудівлі, магазин та кафе, де відбулась пожежа.

У Херсоні вночі під час артилерійського обстрілу ворожі снаряди влучили в кафе у центрі міста. У закладі та на розташованій поруч стоянці відбулась пожежа. На щастя, ніхто не постраждав. Також пошкоджено адмінбудівлі, багатоквартирні будинки, магазин, автомобілі.

На місцях ворожих обстрілів працювали всі відповідні служби, надавали допомогу постраждалим, гасили пожежі, ліквідовували наслідки атак, слідчі та криміналісти збирали доказові матеріали воєнних злочинів росіян.

Національна поліція України

Схожі матеріали