На Харківщині росіяни обстріляли житлові будинки, пасажирських автобус, дитячий садок

clock
03.08.2024 13:00

Минулої доби окупанти завдавали удари по населених пунктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. 2 серпня поліцейські здійснили 23 огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про шість кримінальних проваджень, пов'язаних зі збройною агресією російської федерації.

02 серпня військові рф завдали удари з артилерії по селу Малі Проходи. Пошкоджено пасажирський автобус. Дістали поранення шість пасажирів та водій.

У місті Куп'янськ під час ворожого обстрілу з РСЗВ "Ураган" та артилерії загинула цивільна жінка. Ще троє людей дістали поранення. Пошкоджено багатоквартирний будинок, п'ять житлових будинків, господарчі споруди, автомобілі, адміністративну будівлю.

У селищі Золочів внаслідок обстрілу БПЛА пошкоджено будівлю дитячого садка.

Через ворожий обстріл у селі Подоли пошкоджено будинок, сталася пожежа. 

Село Велика Бабка росіяни обстріляли з РСЗВ. Сталася пожежа в лісі.

На околицях села Юрченкове внаслідок ворожого обстрілу загорівся сухостій.

У селі Кам'янка місцевий мешканець порався на своєму подвір'ї та наступив на вибуховий пристрій ПФМ-1 "пелюстка". З вибуховими травмами доставлений в лікарню.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. 

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Схожі матеріали